Els comerciants demanen la fi d’Occupy Galway

Els comerciants demanen la fi d’Occupy Galway L'acampada Occupy Galway / Foto: Facebook Occupy Galway

El regidor a l’ajuntament de Galway Padraig Conneely va repartir una carta entre els comerciants de la cèntrica Eyre Square per saber quina era la seva opinió sobre l’acampada d’Occupy Galway, l’única de tot el país que no ha estat desmantellada. A la carta hi havia dues preguntes: una demanava si creien que l’acampada generava una mala imatge de la plaça i la segona si creien que s’hauria d’acabar amb la protesta.

Segons Conneely la resposta dels participants va ser unànime i els 25 que van respondre ho van fer amb un “Sí” a les dues preguntes. El regidor ha denunciat que els comerciants de la plaça estan molt frustrats amb l’actitud passiva de l’ajuntament tot i els alts tributs que han de pagar i ha dit que posarà el tema sobre la taula durant el ple municipal d’avui dilluns.

L’acampada d’Occupy Galway va començar el passat mes d’octubre com a rèplica de la de Dublin i només ha fet una concessió fins al moment: després de moltes negociacions i per facilitar la celebració del mercat de Nadal va desplaçar-se cap a la banda nord, d’on no s’ha mogut.

Font: Connacht Sentinel   

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt