Gran afluència a Smithfield tot i la crida del Comú

Gran afluència a Smithfield tot i la crida del Comú La fira de cavalls a Smithfield Plaza, Dublin 7 / Foto: Liffey

El primer diumenge de cada mes se celebra una fira de cavalls a Smithfiled Plaza (Dublin 7) però la de març sempre ha estat considerada com la més important de l'any; és per això que ahir la policia hi va enviar una gran quantitat d'efectius a fi d'evitar qualsevol tipus d'incident com el que es va produir tot just fa un any amb dos ferits per bala i un per arma blanca.

Malgrat la crida feta pel Comú a no anar-hi perquè la plaça està sent remodelada (tindrà jardineres de l'empresa catalana Escofet) i només hi ha disponible un terç de l'espai total l'afluència de visitants va ser superior a d'altres mesos. Segons la policia només hi va haver una petita estampida cap a les 11 quan un cavall va esvalotar-se una mica en veure tanta gent.

També ha millorat l'aspecte dels cavalls que per entrar a la plaça havien de superar uns estrictes controls realitzats per la policia en una de les cantonades de la plaça i on només es deixava passar aquells animals dotats amb microxip i els papers al dia. Segons l'Associació Protectora d'Animals de Dublin (DSPCA), la majoria de cavalls tenien microxip i estaven en excel·lents condicions.

Font: Irish Times 

Torna a dalt