El batlle de Dublin diu que només té 11 anys

El batlle de Dublin diu que només té 11 anys Andrew Montague, alcalde de Dublin / Foto: Labour

Andrew Montague, batlle de Dublin, va celebrar per onzena vegada el seu aniversari i ho va fer acompanyat d'altres dublinesos de totes les edats que, com ell, han nascut un 29 de febrer. Montague va fer broma dient que era l'alcalde més jove de la història i que el seu aspecte físic no s'adeia gaire amb els seus onze anys.

Entre els convidats a la festa, que va tenir lloc a la Mansion House del carrer Dawson (Dublin 2), hi havia les germanes McKeon del barri de Clonsilla (Dublin 15) que han trencat les estadístiques i el seu cas només es dóna entre 2.134.521 de possibilitats: tant la germana gran, Lana de 8 anys, com la petita, Robyn de 4, van néixer un 29 de febrer i ahir era el primer dia que celebraven juntes el seu aniversari en el dia exacte. Segons la seva mare les nenes pensen que a partir d'aquest any sempre serà així...

Una altra característica del Leap Day, que és com s'anomena el 29 de febrer en anglès, és que les noies demanen als nois si es volen casar, a diferència de qualsevol altre dia en què és el noi qui fa la pregunta. L'aeroport de Dublin, en col·laboració amb l'emissora de ràdio Spin 103.8, va estar a l'alçada i va muntar un stand en un dels seus vestíbuls on més d'una parella es va prometre.

Font: Irish Examiner

Torna a dalt