Les entrades del Congrés Eucarístic es venen a bon ritme

Les entrades del Congrés Eucarístic es venen a bon ritme Pancarta del Congrés Eucarístic a la parròquia de Sant Francesc Xavier, Dublin 1 / Foto: Liffey

Amb el ritme de venda d’entrades aconseguit fins ara s’espera que els actes principals del 50è Congrés Eucarístic, que se celebrarà entre el 10 i el 17 de juny, tindran una gran assistència i es dóna per fet que a la missa final del dia 17 de juny al Croke Park hi haurà 80.000 persones. La majoria d’actes tindran lloc al recinte de l’RDS de Ballsbridge (Dublin 4).

La darera vegada que va celebrar-se un Congrés Eucarístic a Irlanda va ser un llunyà 1932 i recentment s’han publicat una sèrie de fotos de l’esdeveniment on es pot veure, en blanc i negre, la gernació d’irlandesos omplint els carrers del centre de Dublin i el Phoenix Park. En aquesta ocasió, però, l’ambient està una mica enrarit pels escàndols d’abusos a menors en què s’ha vist implicada l’Església Catòlica i de fa temps es va anunciar que el Papa Benet XVI no vindria, és per aquesta raó que ha nomenat Monsenyor Ciarán O’Carroll com a Capellà de sa Santedat (el seu representant).

El preu de les entrades varia segons els actes on es vagi, anant dels 105 euros per al paquet complet de set dies amb 10 euros addicionals si es vol anar a la missa del Croke Park fins al 35 euros per a un acte individual a l’RDS. Es poden comprar per internet a www.tickets.ie o als establiments Centra i Supervalu.

Font: Irish Independent

Torna a dalt