RTÉ esborra barroerament un logo de TV3

RTÉ esborra barroerament un logo de TV3 Imatge sense logo i amb logo / Foto: Liffey via RTÉ Player

La televisió pública RTÉ s’ha hagut de disculpar per haver esborrat, molt barroerament, el logo de TV3 durant el telenotíces de les nou del vespre de diumenge. Els fets van passar quan els germans Jedward, representants irlandesos a Eurovisió, van arribar a l’aeroport de Dublin; allà els esperava la premsa i RTÉ va muntar uns plafons amb el logo de la cadena i algunes paraules en anglès i gaèlic.

Quan el periodista Aengus Mac Grianna llegia la informació relacionada amb els Jedward tenia una imatge congelada de l’entrevista darrere seu on es podia veure un micro d’RTÉ i un altre de color blau. Quan van emetre les imatges es va poder veure que el micro de color blau tenia un logo de TV3 que havia estat esborrat en la imatge congelada.

Una portaveu d’RTÉ ha reconegut que van esborrar el logo de TV3 però que no és una política de la casa, atribuint-ne l’autoria a un membre no pertanyent a l’equip editorial. La relació entre les dues cadenes mai no ha estat gaire bona i TV3 sempre ha denunciat les males pràctiques d’RTÉ aprofitant la seva posició dominant gràcies al fet de rebre diners públics a través del pagament de la TV Licence.

Font: Irish Times

Torna a dalt