Guerra contra els mitjons que no siguin de color blau marí

Guerra contra els mitjons que no siguin de color blau marí Quatre parells de mitjons / Foto: Batas Igualada editada pel Liffey

L'escola Mount Seskin del barri de Jobstown (Dublin 24) ha declarat la guerra contra els mitjons de qualsevol color que no sigui el blau marí oficial del centre d'ensenyament i envia els infractors cap a casa a canviar-se'ls. Helen Taylor, la directora d'aquesta escola de 270 alumnes, s'ha reafirmat en la mesura dient que els mitjons blue navy formen part de l'uniforme escolar.

Alguns dels pares troben aquesta mesura ridícula i com que no s'ho creien van trucar a l'escola per confirmar el que consideren una ximpleria tot queixant-se que diversos alumnes van haver d'esperar-se davant de les seves cases perquè no hi havia ningú. De tota manera, segons la directora ja s'havia avisat que el dilluns hi hauria control de mitjons i que només una minoria va infringir les normes “mitjoneres”.

L'uniforme d'un color concret és un tret molt característic dels centres educatius irlandesos i segons una portaveu del Consell Nacional de Pares, les escoles tenen tot el dret a fer complir les normes en relació a l'uniforme que han de portar els alumnes. En el cas de la Mount Seskin Community School sempre han anat de blau marí des que va obrir fa 26 anys.

Font: Evening Herald

Torna a dalt