Prostitució a la platja i a plena llum del dia

Prostitució a la platja i a plena llum del dia La Bundoran Strand a la població homònima, Comtat de Donegal / Foto: Wikipedia

La policia s'ha vist obligada a organitzar patrulles a la població de Bundoran (Comtat de Donegal) després de rebre un gran nombre de denúncies per venda de serveis sexuals per part de bandes procedents de l'Europa de l'Est. Segons diversos testimonis, dilluns passat unes dones van estar repartint targetes de visita amb números de telèfon i sembla ser que anaven seguides a una certa distància per 3 homes que les controlaven.

Quan el diari Evening Herald va trucar fent-se passar per un client potencial la dona que va respondre, amb un marcat accent estranger, va dir “truca divendres per practicar sexe a la platja. Cap problema. Pots fer-me el que vulguis. Cobro 200 euros”. Un altre home a qui li havien donat una targeta va preguntar d'on eren li van respondre que de Romania i que ho podien fer a la platja o al cotxe.

La prostitució està prohibida a Irlanda però hi ha un mercat col·lateral que es mou al límit de la legalitat anunciant massatges o serveis d'escort. Darrerament hi ha hagut certes veus, com la del diputat independent Mick Wallace, que han volgut obrir un debat per regular aquesta pràctica perquè potser d'aquesta manera les persones que s'hi dediquen millorarien la seva qualitat de vida.

Font: Evening Herald 

Torna a dalt