Les vaques volaran enlairant-se des de l'aeroport de Belfast

Les vaques volaran enlairant-se des de l'aeroport de Belfast Vaca irlandesa anant cap a Romania / Foto: Bóthar via Facebook

Qui a final d'any es pregunti si les vaques volen la resposta serà “sí, les vaques volen i s'enlairen des de l'aeroport de Belfast”. Això serà possible si tira endavant la iniciativa de l'organització sense afany lucratiu Bóthar (camí en gaèlic) que pretén enviar via aèria i amb bitllet només d'anada 70 vaques cap a Romania.

La Crida del Vedell 2012 demana als ramaders nord-irlandesos de donar una vaca que potser per als que tenen grans explotacions ramaderes no representa gaire cosa però que en d'altres països pot canviar la vida d'una família sencera o pot ajudar a proveïr de llet orfanats. També s'accepten donatius que serviran per pagar el cost del viatge i de les vacunes.

Bóthar ja havia dut a terme aquesta acció solidària en d'altres ocasions a la República d'Irlanda (foto) però el fet que els ramaders nord-irlandesos siguin una comunitat força unida que sempre s'ajuden els uns als altres ha animat a proposar la iniciativa als comtats del Nord.

Font: Irish Independent

Torna a dalt