Cap de setmana complicat per al trànsit a Dublin

Cap de setmana complicat per al trànsit a Dublin Graderia a la zona de North Wall Quay, Dublin 1 / Foto: Liffey

El més habitual és que durant el June Bank Holiday Weekend, el cap de setmana de tres dies incloent el primer dilluns de juny, hi hagi un èxode massiu de Dublin cap a altres parts d’Irlanda però els tres esdeveniments amb gran poder de convocatòria que se celebraran enguany ha fet que la policia hagi avisat els qui vulguin anar al centre de Dublin en cotxe, sobretot diumenge, que la circulació no serà gaire fluïda.

El que generarà més problemes, tant pels talls de trànsit com pel nombre d’espectadors, serà la Bavaria Racing Dublin que el diumenge de 12 del migdia a 5 de la tarda farà vibrar els amants de la Fórmula 1 amb un circuit al centre de la ciutat entre el Butt Bridge i el Centre de Convencions, amb una part que passarà pels carrers Dame i D’Olier (Dublin 2). Ja fa dies que hi ha instal·lades les graderies en algunes zones de pagament tot i que bona part del recorregut serà d'accés gratuït.

Els altres dos esdeveniments són el festival de jardineria Bloom al Phoenix Park durant tot el cap de setmana i el diumenge els quarts de final de GAA de la província de Leinster en què hi participaran els comtats de Dublin, Longford, Louth i Wexford.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt