Ulster Bank demana disculpes però no resol el problema

Ulster Bank demana disculpes però no resol el problema Seu corporativa d'Ulster Bank a George's Quay, Dublin 2 / Foto: Liffey

El termini de resolució definitiva dels problemes informàtics a Ulster Bank es va retardant i ara ja es diu que fins a la setmana vinent malgrat que la setmana passada van assegurar que el dilluns la situació hauria tornat a la normalitat. En mig de l’allau de crítiques el director general de l’entitat, Jim Brown, ha demanat disculpes als clients i ha explicat que el problema és més greu del que inicialment s’havia cregut.

Fins ara la majoria d’afectats han estat els que reben subsidis de Benestar Social o els que cobren el salari setmanalment però avui és el dia en què la majoria de treballadors que cobren mensualment reben la nòmina, amb la qual cosa el descontentament i el nerviosisme a les oficines podria agafar proporcions considerables a més d’afectar tots aquells que han de cobrar d’algú que té un compte a Ulster Bank però que no té accés als diners. En principi algunes sucursals obriran durant el cap de setmana.

Font: RTÉ

Torna a dalt