Un mort i nou ferits als concerts del Phoenix Park

Un mort i nou ferits als concerts del Phoenix Park Escenari del concert al Phoenix Park de Dublin / Foto: Jugsy_x via Twitter

Els concerts de dissabte al Phoenix Park van ser força accidentats i segons la policia la nit va acabar força malament amb un balanç d'una persona morta per causes desconegudes, tot i que se sospita que va ser per sobredosi i nou més que van patir ferides per arma blanca; un home de 23 anys va ser detingut per la policia al lloc dels fets. Dos dels ferits continuen ingressats en estat greu però estable i segons fonts policials, es creu que l’atacant no va actuar sol i s’ha fet una crida als testimonis perquè contactin la Garda.

D’altra banda, el concert va aplegar unes 45.000 persones que van seguir sense cap més incidència les actuacions de Swedish House Mafia, Tinie Timpa i Snoop Dog. L’empresa organitzadora MCD Productions ha lamentat el comportament incívic d’uns pocs i ha assegurat que el personal de seguretat contractat superava amb escreix el mínim requerit per a un esdeveniment d’aquestes característiques. També s’ha mostrat disposada a col·laborar amb la policia i ja els ha passat les cintes de vídeo de les càmeres de seguretat.

Font: RTÉ

Foto original

Torna a dalt