No emportar-se el Kinder Bueno va ser un error

No emportar-se el Kinder Bueno va ser un error Passant un Kinder Bueno pel lector de codi de barres / Foto: Liffey

Un home de 32 anys de Terenure (Dublin 6W) ha estat condemnat a 8 anys de presó, amb els 3 darrers de llibertat condicional, per haver atracat una botiga de la cadena Londis a Bridge Street (Dublin 8) el 16 de febrer del 2008. El botí va ser de 317 euros però va cometre l’error de no emportar-se un Kinder Bueno, potser seguint el manual del bon xoriço que diu que no s’ha d’agafar objectes de poc valor (89 cèntims li va costar al director del Liffey el Kinder Bueno de la foto).

El malfactor va entrar a la botiga armat amb una psitola d’imitació, va encanonar la dependenta i li va demanar que obrís la caixa enregistradora. El problema és que la caixa era del tipus que no s’obren a no ser que s'escanegi un codi de barres, obligant l’atracador a agafar un Kinder Bueno i passar-lo pel lector. Un cop va poder obrir la caixa va agafar els calers i va sortir corrents.

Quan va arribar la policia va emportar-se el Kinder Bueno i van analitzar-ne les emprentes dactilars. Com que l’atracador ja estava fitxat a causa d’alguns delictes anteriors relacionats amb drogues i possessió d’armes de foc no va ser molt difícil esbrinar-ne la identitat.

Font: Irish Independent

Torna a dalt