Fi dels ulls grossos amb els horaris dels pubs a Galway

Fi dels ulls grossos amb els horaris dels pubs a Galway El pub An Tobar a Spiddal, Comtat de Galway / Foto: galwaypubguide.com

La policia ha fet saber als propietaris de pub de Galway que s’ha acabat fer els ulls grossos amb els horaris de tancament i per demostrar-ho ha fet diverses inspeccions en les últimes setmanes. Fins ara els pubs havien pogut servir begudes fins a dos quarts de dotze -entre dilluns i dijous- i fins a dos quarts d’una el divendres i dissabte. També es permet mitja hora addicional perquè els clients puguin consumir el que hagin demanat al darrer moment, “drink up time” en anglès.

Els pubs que vulguin allargar l’horari d’obertura durant una hora han de pagar 440 euros addicionals per nit, és a dir, que poden servir begudes fins a la una i tancar a dos quarts de dues, però una norma no escrita i acceptada per la policia deia que en aquest cas el pubs podien tancar a les dues. Nogensmenys, el nou sergent de la Garda encarregat de les llicències de pubs ha dit que a partir d’ara s’aplicarà la llei al peu de la lletra.

Font: The Connacht Sentinel

Torna a dalt