El Marlay Park no serà com el Phoenix Park

El Marlay Park no serà com el Phoenix Park Escenari del concert al Phoenix Park de Dublin / Foto: Jugsy_x via Twitter

La policia ha advertit que al concert de David Guetta al Marlay Park (Rathfarnham, sud de Dublin) el proper divendres hi haurà tolerància zero amb els qui vagin a cercar brega. La lliçó del concert dels Swedish House Mafia al Phoenix Park a mitjan juliol -amb venda de drogues generalitzada, dos morts per sobredosi, alcohol a mansalva i agressions per arma blanca- ha servit per a dissenyar el nou i estricte dispositiu de seguretat.

Es prohibirà consumir alcohol en públic, es barrarà el pas a qui vagi begut i qui sigui enxampat venent droga serà arrestat immediatament. Hi haurà una forta presència policial al voltant del parc, es controlarà que les botigues de la zona no venguin grans quantitats d’alcohol i qui compri diverses llaunes haurà de demostrar que és veí de la zona i que no va al concert.

El control de drogues consistirà en infiltrar policies de paisà als autobusos que vagin del centre cap a la zona del concert i qualsevol persona que sembli sospitosa de dur-ne serà escorcollada abans d’entrar al recinte del concert. Els organitzadors són els mateixos que els del Phoenix Park, MCD Productions, que van ser durament criticats en l’informe policial sobre els incidents per manca de previsió i mala organització.

Font: Evening Herald

Torna a dalt