El nom Ulster porta mala sort, ara a la universitat

El nom Ulster porta mala sort, ara a la universitat La Facultat d'Informàtica de la University of Ulster (Magee College) / Foto: Wikipedia

Tots els 370 sol·licitants de plaça a la Facultat d’Informàtica i Enginyeria de la Universitat de l’Ulster van rebre la bona nova que havien estat acceptats i que podien fer la carrera que havien triat. Però poc després van tornar a posar els peus a terra quan va saber-se que tot era fruit d’un error informàtic –a la facultat del ram- i que s'havia enviat el missatge a tots els sol·licitants.

Els responsables del centre s’han disculpat i han assegurat que faran tot el possible per resoldre l'anomalia. De moment han aconsellat als estudiants que ignorin els emails i que verifiquin la informació sobre el seu estatus a través del sistema Ucas, que no s’ha vist afectat pel problema informàtic.

Tanmateix el fet de demanar disculpes no els ha estalviat de rebre crítiques, tant dels estudiants com de les autoritats nord-irlandeses, per l’angoixa creada als afectats i perquè els ha fet perdre un dia que podrien haver passat intentant obtenir plaça en algun altre lloc.

Hi ha qui comença a pensar que hi ha una malastrugança amb les entitats que porten el nom Ulster puix que a mitjan juny l’entitat financera Ulster Bank va patir un problema al seu sistema informàtic que va durar més de tres setmanes, generant molts inconvenients a uns 600.000 clients que no tenien accés als seus comptes i que va afectar la reputació del banc fins al punt d'haver de prometre generoses compensacions.

Font: Irish Times

Foto original

Torna a dalt