L’aeroport de Dublin es queda sense taxis

L’aeroport de Dublin es queda sense taxis Parada de taxis a la Terminal 2 de l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Els aproximadament 1.560 taxistes amb llicència per a operar a l’aeroport de Dublin han iniciat una protesta indefinida sense previ avís que consisteix en no donar servei a cap de les dues terminals de l’aeroport dublinès arran de la supressió de setanta places d’estacionament per part de la Dublin Airport Authority (DAA).

Segons John Usher, president de l’Irish Taxi Federation, aquesta és l’única opció que tenen després que la policia comencés a imposar multes als taxistes que feien cua a la carretera d’accés a les instal·lacions. A més, ha acusat les autoritats aeroportuàries d’utilitzar tècniques intimidatòries (bully-boy) i d’actuar, literalment, amb nocturnitat; també ha denunciat que havien de mantenir una reunió divendres passat però que la DAA va ocupar els espais sense avisar.

En principi el problema d’espais només afecta la nova Terminal 2 on de les 170 places que hi havia se n’han suprimit 70 per a “compromisos comercials”, eufemisme que alguns creuen que vol amagar que les places són per als treballadors de la DAA. Els responsables de l’aeroport han lamentat la situació i han fet una crida als taxistes perquè acabin la protesta i tornin a prestar servei als usuaris.

Font: Irish Times

Torna a dalt