Els serveis d’emergència al comtat de Donegal són self-service

Els serveis d’emergència al comtat de Donegal són self-service Una ambulància del Servei de Salut / Foto: Liffey

Fa uns mesos va saber-se que arran de les retallades al cos policial una dona del comtat de Donegal que havia patit un robatori a casa seva va trucar a la Garda i la resposta que va rebre va ser que no hi havia cap cotxe patrulla disponible. Així doncs li van proposar que es desplacés amb el seu cotxe fins a la comissaria, recollís un agent, el portés al lloc dels fets i un cop fet l’atestat el tornés a la comissaria (més info a les notícies relacionades de sota).

Ara s’ha fet públic el darrer incident, que segons sembla és un fet que ha esdevingut habitual, amb el servei d’ambulància com a protagonista. Una dona va trucar al 999 perquè el seu fill va patir un atac d’ansietat i van enviar una ambulància amb l’única persona que hi havia disponible; com que no podia tenir cura del nen i conduir alhora, el paramèdic va haver de deixar l’ambulància i van anar cap a l’hospital en el cotxe de la dona.

Després d’una investigació s’ha sabut que aquell dia de 5 a 8 del la tarda només hi havia una persona disponible perquè l’altra estava malalta i malgrat que el paramèdic va sol·licitar l’assistència de dos companys fora de servei, no li van acceptar. L’altra ambulància que hi havia a la zona era a més de mitja hora de camí i tenint en compte que l’hospital era a 5 minuts van decidir anar en cotxe particular. El nen va recuperar-se sense problemes.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt