Demanen un permís especial per a poder conduir semibegut

El Consell Comtal de Kerry va aprovar ahir al vespre una moció amb la finalitat de fer una curiosa sol·licitud al ministre de Justícia: que s’emetin permisos especials perquè la gent que visqui en zones aïllades pugui conduir per sobre del límit d’alcoholèmia, això sí, sense passar-se. El resultat de la votació va ser de 5 a favor, 3 en contra, 7 abstencions i 12 que no hi eren... potser eren al pub.

La moció va ser presentada pel patriarca de la saga Healy-Rae omnipresent al comtat de Kerry, Danny Healy-Rae, que en tenir un pub coneix de prop el problema dels pubs en zones rurals que han de tancar per manca de negoci a causa dels controls d’alcoholèmia. El permís proposat l’emetria discrecionalment la policia i permetria circular per carreteres poc transitades a poca velocitat malgrat haver begut dues o tres pintes.

Healy-Rae justifica la seva proposta basant-se en l’opinió dels ciutadans que el contacten durant les seves conferències i és que segons els conseller, hi ha molta gent gran que no té vida social atès que, per por que els retirin el carnet de conduir, no volen agafar el cotxe per anar al pub i això els provoca depressió.

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt