Inaugurada l’estació de tren fantasma de Hansfield

Inaugurada l’estació de tren fantasma de Hansfield Varadkar, Burton i l'alcalde de Fingal a Hansfield Station / Foto: Irish Rail via Twitter

El ministre de Transport, Leo Varadkar, i la ministra de Benestar Social, Joan Burton, van inaugurar ahir al matí l’estació de tren de Hansfield a la zona d’Ongar (Dublin 15) agafant el tren de les 6h59, el primer en aturar-se en aquesta estació que, tot i estar acabada des de fa tres anys, veia com els trens de la línia de Dunboyne (Comtat de Meath) passaven de llarg.

Ara s’hi aturaran uns 45 trens al dia que trigaran uns 25 minuts a arribar a l’estació de Dublin Docklands. La freqüència de pas en hora punta serà de 30 minuts.

El cost de construcció va ser de 10 milions d’euros però la carretera d’accés havia d’anar a càrrec d’un promotor immobiliari que no la va fer per problemes econòmics; des de llavors els residents de la zona han realitzat diverses campanyes de protesta perquè els van vendre una casa amb la promesa que hi hauria estació de tren. Finalment ha estat la National Transport Authority qui ha hagut d’aportar el milió d’euros que ha costat la carretera.

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/g183

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt