Els senyals de trànsit de Kerry acaben en pubs dels EUA

Els senyals de trànsit de Kerry acaben en pubs dels EUA Esllavissada al Ring of Kerry / Foto: Radio Kerry via Facebook

Una esllavissada de roques i terra que va tenir lloc dilluns passat a la carretera N70 del Ring of Kerry entre Glenbeigh i Kells arran de les trombes d’aigua que han afectat la zona durant els darrers dies va obligar a desviar el trànsit cap a altres vies. Això va provocar retencions que van suposar que un trajecte que normalment es fa en una hora en requerís quatre.

El problema va agreujar-se quan bona part del trànsit va haver de passar per un autèntic laberint de carreteres o camins secundaris en molt mal estat a causa de la pluja i molt estrets, fet que va dificultar encara més la circulació puix que en alguns trams no podien passar dos vehicles alhora.

Si amb tot això no n’hi havia prou, encara va sorgir un altre problema i és que la manca total de senyalització va fer que ni els mateixos residents de la zona, acostumats a utilitzar la carretera principal, no sabessin per on anaven. Es va donar el cas d’un turista belga que va quedar estupefacte quan va preguntar on era i ningú no li va saber respondre.

Ger MacNamara, director de carreteres del Kerry County Council, ha justificat la manca de senyals dient que la majoria havien estat robats pel seu valor pintoresc amb noms com Glencar, Coomakista i Ballaghbeama que, molt probablement, ara decoren pubs irlandesos a Nova York i Chicago. Segons li han dit a MacNamara, el nom Glencar és un clàssic als pubs dels Estats Units.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/hjdO

Foto original

Torna a dalt