El Queen Elizabeth fondeja davant de Dún Laoghaire

El Queen Elizabeth fondeja davant de Dún Laoghaire  El Queen Elizabeth fondejat davant de Dún Laoghaire / Foto: Liffey

La costa sud del comtat de Dublin va rebre ahir la visita del Queen Elizabeth, un creuer de la companyia Cunard construït l’any 2010 a l’estil dels gran creuers dels anys trenta del segle passat que de tan voluminós va haver de quedar-se a una certa distància del port de Dún Laoghaire perquè no hi havia prou calat.

Part dels aproximadament 2.000 passatgers que hi viatgen, provinents d’arreu del món i la majoria creuristes experimentats, van haver de ser traslladats a terra mitjançant barques llançadora i a mig matí ja omplien els carrers del centre Dún Laoghaire, població que enguany ja ha rebut altres vaixells d’aquest tipus, com el Queen Mary II, i que veu com el turisme de creuer és de gran ajuda per a l’economia local.

En aquesta ciutat flotant de dotze cobertes hi ha tot tipus de comoditats per a l’entreteniment com vuit restaurants, dos teatres, tres piscines, biblioteca, spa, bars, cafès i fins i tot un casino. Actualment el Queen Elizabeth fa un recorregut de 10 dies pel Regne Unit, Irlanda i les Illes Anglonormandes; va iniciar el viatge salpant de Southampton (Anglaterra) i el de Dún Laoghaire és el cinquè port que visita.

Foto de 360 graus des de Dún Laoghaire AQUÍ (2.40MB)

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/hjSc

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt