L’edifici més lleig de Dublin comença a caure a trossos

L’edifici més lleig de Dublin comença a caure a trossos La Hawkins House a Hawkins Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

El quarter general del Servei de Salut, situat a la Hawkins House del carrer homònim (Dublin 2) i considerat un dels edificis més lletjos de la capital irlandesa, torna a ser notícia; en aquesta ocasió no és per la lletjor ni per les gavines sinó pel mal estat de parts de l'estructura, més concretament d'unes plaques adossades a la façana (de color verd a l'esquerra de la foto).

Com que ja ha caigut més d'una placa i es tem que pugui caure alguna altra part de l'estructura, l'Oficina d'Obres Públiques (OPW), ens que s'encarrega del manteniment del parc immobiliari públic, ha hagut d'implementar una sèrie de mesures protectores com la instal·lació d'envans i d'una xarxa.

Aquest edifici ja fa temps que està a la corda fluixa i darrerament s'ha parlat d'enderrocar-lo perquè és massa antiquat per a les necessitats de les oficines actuals; a més, la seva ubicació, al centre de la ciutat, faria molt atractiva la construcció d'un nou edifici d'oficines i botigues.

L'única mostra d'estima que havia rebut la Hawkins House darrerament havia estat la de les gavines, que apreciaven molt l'altura del seu terrat i que era l'únic de la zona que no tenia cap mesura de protecció contra les aus. Tanmateix, fa uns mesos una empresa especialitzada en la lluita contra plagues va acabar amb el problema.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mf5_

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt