Els falciots fan fora les gavines del nou logo de Dublin

Els falciots fan fora les gavines del nou logo de Dublin El nou logotip de Dublin / Foto: Fáilte Ireland

La setmana passada va presentar-se una campanya publicitària destinada al turisme i que pretén de canviar la imatge que la majoria de visitants associen amb Dublin, passant d'una ciutat de festa i pubs a un lloc on es pugui gaudir en família i passejar, tant a la zona urbana com als afores. El pressupost és d'un milió d'euros i el primer lloc de l'estranger on ha desembarcat ha estat Londres.

Pel que fa al nou logotip i segons els seus dissenyadors, de l'estudi Think and Son, la idea original era d'incloure-hi unes gavines però la mala reputació que durant els darrers mesos han agafat aquestes aus va fer que les canviessin per dos falciots, amb una important colònia a la península de Howth (nord de Dublin).

La polèmica de les gavines va començar ara fa més d'un any quan el senador Ned O'Sullivan va demanar al govern que fes tot el que fos possible per eliminar aquestes aus, que va titllar d'autèntica plaga i de perill per a qualsevol ciutadà. O'Sullivan va posar l'exemple de nens jugant en un parc i amb menjar a la mà essent atacats salvatgement per les gavines.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/mgcM

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt