La panera de la Festa de Nadal acaba en mans canàries

La panera de la Festa de Nadal acaba en mans canàries El guanyador de la panera / Foto: Liffey

El pub Toners de Baggot Street (Dublin 2) va ser ahir l'escenari de la Festa de Nadal, organitzada pel Catalan Council of Ireland i que era la primera de la història. La trobada va aplegar unes cinquanta persones, la majoria residents a la capital irlandesa però també d'altres llocs com Cork i Dundalk (Comtat de Louth). A banda de catalans també hi havia parelles i amics irlandesos o d'altres llocs. I un canari, que va ser un dels protagonistes de la nit.

La música va anar a càrrec de Jaume Vidanes, el presentador del programa Electricitat a l'emissora gaèlica Raidió na Life, que va portar el seu ordinador i plats i va punxar les cançons més conegudes del rock català, algunes de principi dels noranta que van fer veure als més veterans que ja tenien una edat...

El moment més esperat de la nit va ser el sorteig, en què hi havia quatre premis secundaris en forma d'ampolles de vi i la “grossa”, una fantàstica panera amb productes de la terra que va anar a parar a mans del noi canari, de qui s'espera que a partir d'ara vagi pels llocs fent publicitat dels productes catalans.

GALERIA DE FOTOS a sota

URL curta: ow.ly/Vxu6l

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt