Accés restringit a Temple Bar per al dia de Sant Patrici

Accés restringit a Temple Bar per al dia de Sant Patrici El pub Temple Bar al barri homònim, Dublin 2 / Foto: Liffey

L'ajuntament de Dublin ha contractat una empresa de seguretat privada que controlarà l'accés a Temple Bar (Dublin 2), la popularíssima zona de lleure de la capital amb nombrosos pubs on la cervesa brolla a mansalva, per al dia de Sant Patrici, el 17 de març. Els agents privats es coordinaran amb la Garda i quan es cregui que l'àrea està saturada ja no es deixarà entrar ningú més.

Aquesta mesura és el resultat de l'experiència d'altres anys en què la barreja d'aglomeracions i abús de l'alcohol han degenerat en incidents; a més, en cas que hi hagi hagut algun ferit els serveis d'emergència han avançat entre la multitud amb molta dificultat. Els punts de control es muntaran a les 10 del matí i es comptarà tota la gent que entri i surti del perímetre; també es farà un seguiment de la situació mitjançant càmeres de seguretat.

Els responsables dels establiments de la zona així com alguns regidors municipals han mostrat la seva satisfacció per la iniciativa atès que s'espera que l'ambient millori. En cas que la mesura funcioni es podria repetir en d'altres esdeveniments on hi ha grans aglomeracions, com la Pride Parade de final de juny o les grans cites esportives.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/1QPMbMr

Torna a dalt