El Cannonball 2016 acaba amb dos díscols al jutjat

El Cannonball 2016 acaba amb dos díscols al jutjat Participants al Cannonball del 2012 / Foto: Liffey

Cada any, a mitjan setembre, un grup d'afeccionats als cotxes esportius d'alta gamma com Ferraris o Lamborghinis fan un periple per Irlanda a fi de passar-ho bé i de retruc recaptar fons per a diverses entitats caritatives. Enguany, la setena edició, va celebrar-se del 8 al 10 de setembre i la majoria de participants van comportar-se tot gaudint d'un ambient distès i festiu. Nogensmenys, com sempre, n'hi va haver alguns, dos en aquesta ocasió, que van pensar que pel fet de tenir un Lamborghini estaven per sobre de la llei.  

Així doncs, els dos díscols, ambdós anglesos, un de Windsor i l'altre de Manchester, hauran de passar pel jutjat per respondre als fets. Al de Windsor se l'acusa de conduir begut per un carrer de Galway el 10 de setembre i al de Manchester per dur una matrícula especial per a l'ocasió -2AY en lloc de l'oficial LH16PET-, per conducció temerària, per no tenir assegurança i per no parar quan la Garda li va cridar l'alto.

Els organitzadors del festival, que en set anys ha recaptat uns 845.000 euros i que aplega uns 150.000 espectadors, han lamentat que coses així embrutin l’esdeveniment i han volgut desmarcar-se dels dos "bojos" del Cannonball, assegurant que els incidents van tenir lloc quan ja s'havien acabat els actes organitzats per ells.

Font: Herald

URL curta: bit.ly/2dqpEsS

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt