Dublin es presenta com el que passa entremig

Dublin es presenta com el que passa entremig Un dels anuncis de la campanya / Foto: Fáilte Ireland via Twitter

Fáilte Ireland, l'ens públic que s'encarrega de promocionar turísticament l'illa d'Irlanda, engega avui una campanya publicitària destinada al mercat britànic i que té com a lema un intrigant “Dublin és el que passa entremig” (Dublin is what happens in between). En un primer moment es podria pensar que la paraula “entremig” fa referència al fet que Irlanda està situada entre la Gran Bretanya i els Estats Units però no és ben bé això.

Segons explica  Fáilte Ireland al seu web, la campanya vol promocionar les experiències que sorgeixen inesperadament entremig dels plans que s'havien fet els que visiten la capital irlandesa, que són el que realment fa que una visita esdevingui memorable.

El pressupost de la campanya és d'1,6 milions d’euros i consistirà a emetre falques publicitàries a algunes ràdios, publicar anuncis a la premsa en paper, panells gegants a les principals ciutats del país i promoció a les xarxes socials.

La campanya, pagada per Fáilte Ireland, diversos hotels de Dublin, restaurants i les quatre administracions locals del comtat de Dublin, serà un test per mesurar l'impacte del Brexit al sector turístic i és que el mercat britànic, juntament amb el nord-americà, és el més important dels que visiten l'illa.

Font: The Journal.ie

URL curta: bit.ly/2dXAHxp

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt