Fira d’ocupació a Cork amb un estand del bisbat inclòs

Fira d’ocupació a Cork amb un estand del bisbat inclòs La Pro Cathedral a Marlborough Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Ahir i abans-d'ahir va tenir lloc la Career Options Cork 2016, un esdeveniment destinat a posar en contacte gent d'aquesta ciutat que busca feina i empreses locals amb vacants així com a ajudar, mitjançant xerrades, a la inserció al món laboral. La fira va tenir estands de diverses empreses que van rebre diversos treballadors potencials però hi havia un estand que destacava per sobre de la resta: el del Bisbat de Cork i Ross.

La paradeta del bisbat va estar regentada per John Buckley, el bisbe, que és força conegut per la seva mentalitat oberta a l'hora de tractar temes que l'Església Catòlica considera tabús. En aquest sentit, el fet d'anar a una fira d'ocupació a intentar convèncer els joves a fer-se capellans ja és una mostra d'aquesta mentalitat.

La presència del bisbe Buckley a la fira és un intent més per revertir la situació que actualment viu l'Església a Irlanda, on no només ha minvat dràsticament el nombre de feligresos que van a missa sinó que també hi ha moltes parròquies que s'han quedat sense capellà. Aquesta tendència es confirma veient el nombre d'ordenacions al Bisbat de Cork i Ross, amb només una enguany i dues l'any passat. A més, el futur no pinta gaire bé atès que en aquest moment al seminari només hi ha tres estudiants.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/2ejR9qQ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt