2.000 candidats per a 29 vacants de conductor de Luas

2.000 candidats per a 29 vacants de conductor de Luas El Luas a Middle Abbey Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Segons ha anunciat un portaveu de Transdev, l'operador privat del Luas, el tramvia dublinès, la campanya de selecció de nous conductors ha rebut una allau de sol·licituds, més de dues mil, que es disputaran les vint-i-nou vacants disponibles. L'augment de plantilla ve requerit per l'entrada en servei, a final d'aquest any, del Luas Cross City, una línia que unirà pel centre de la ciutat les dues línies existents actualment.

Un dels elements més comentats de la campanya és que Transdev volia encoratjar les dones a participar-hi, en un intent de feminitzar una mica la seva plantilla i és que actualment només hi ha vuit dones conduint el Luas d'un total de 172 conductors. Amb les xifres a la mà sembla que la crida ha tingut una resposta relativament positiva i un 33% de les persones que han presentat la seva candidatura són dones.

El període de recepció de sol·licituds va acabar dilluns passat i ja s'han dut a terme algunes entrevistes, tot i que atès el gran nombre de candidats, sembla que el procés serà llarg i no es preveu que s'ofereixin els primers contractes fins al setembre. Els qui comencin a treballar de conductors tindran un salari anual de 29.661 euros durant els primers sis mesos, que pujarà a 31.309 durant els següents sis mesos i al cap d'un any ja cobraran 34.788 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2jVVmBe

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt