L'últim bastió sec de Temple Bar es dóna a l’alcohol

L'últim bastió sec de Temple Bar es dóna a l’alcohol L'hotel Temple Bar Inn / Foto: Temple Bar Inn

Parlar de Temple Bar (Dublin 2) és parlar de festa, de comiats de solters i solteres, de pubs i d'alcohol, que qualsevol dia de la setmana, sobretot divendres i dissabte, brolla a mansalva per assadollar les hordes d'assedegats que visiten la zona de lleure nocturn més popular de la capital, si més no entre els turistes.

Entre tant de pub i cervesa hi havia un bastió abstemi, el Temple Bar Inn, un hotel situat en un edifici de Fleet Street on antigament hi havia hagut la companyia elèctrica ESB. Però ara ni això, l'hotel ha demanat una llicència per poder servir alcohol i el jutge hi ha donat el seu vistiplau, és a dir, que l'hotel ha sucumbit a la pressió ambiental i s'ha donat a la beguda.

Durant la vista del cas el jutge va demanar a l'advocat de l’hotel si era conscient que l'obtenció d'una llicència suposaria la desaparició de l'únic establiment sec de la zona i la resposta va ser que qualsevol turista que vagi a Temple Bar espera que a l'hotel hi hagi un bar on es pugui beure alcohol.

De tota manera, l'advocat va assegurar que seria principalment un bar per als clients de l'hotel, que així no hauran de deambular pels carrers del barri durant la nit esquivant la fauna que hi deambula, i que en cap cas seria un pub amb el caliu habitual de Temple Bar.

Com que la llei diu que no es pot atorgar una llicència sense que se'n cancel·li una altra abans, ha estat gràcies al tancament d'un pub situat en un centre comercial de Raheny (Dublin 5) el que ho ha fet possible.

Font: The Irish Times

URL curta: bit.ly/2q78RVb

1 comentari

  • Joan Pau

    Escrit per Joan Pau

    Dilluns, 15/05/2017

    Si hi ha algu que vol tenir un local on passar una estona agradable i sense sorolls ni alcohol a Temple bar, encara te el Clockwork Door (http://www.clockworkdoor.ie/). Super recomanable! Fins i tot tenen una maquina de fer crispetes!

    Report

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt