El Luas difon un vídeo per a ciclistes despistats

El Luas difon un vídeo per a ciclistes despistats Un ciclista davant d'un comboi del Luas / Foto: Luas Youtube

Hi ha qui pensa que ser conductor de tramvia és una feina molt tranquil·la perquè només s’ha d'accelerar i frenar, sigui a les estacions sigui als semàfors, però un vídeo publicat per Transdev, l'operador del Luas, demostra que aquesta feina no és per a gent que pateixi del cor. Si fa uns anys es van mostrar imatges amb conductors de tot tipus de vehicles saltant-se semàfors en vermell o fent girs prohibits, ara ha estat el torn dels ciclistes.

Al vídeo (a sota), que no té l'objectiu de mostrar les imatges per a gaudi dels espectadors sinó per a conscienciar els ciclistes que pedalen alegrement sense tenir en compte la presència d'un tramvia, només hi apareixen incidents en què els ciclistes n'han sortit il·lesos o amb ferides lleus per caiguda, alguns miraculosament.

La destresa dels conductors del Luas, que amb l'experiència acumulada al llarg dels anys ja han après quin és el comportament dels ciclistes despistats, o eixelebrats, segons el cas, ha evitat molts accidents.

Devla Brophy, directora de Comunicacions a Transdev, ha volgut recordar als usuaris del tramvia que aquest mitjà de transport és molt segur però que alguns ciclistes no ho posen gens fàcil i en algunes ocasions el conductor no té cap més alternativa que frenar abruptament, una acció que pot fer caure algun passatger. Brophy demana de fer circular el vídeo als amics ciclistes, a veure si ho entenen.

Font: RTÉ 

URL curta: bit.ly/2uB7i4b

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt