Guerra de webs entre els Pro-life i els Pro-choice

Guerra de webs entre els Pro-life i els Pro-choice Cartell d'una manifestació pro-life / Foto: Liffey

Durant els mesos vinents el debat sobre l'avortament anirà in crescendo, sobretot a mesura que s'apropi la data del referèndum en què es votarà si s'ha de relaxar l'estricta legislació actual, bàsicament, abolir la vuitena esmena, que dóna els mateixos drets al fetus que a la mare i que limita molt la possibilitat d'avortar.

De moment sembla que la batalla entre els pro-life, a favor del dret a la vida, i els pro-choice, a favor del dret a l'avortament i amb el popularíssim lema “Repeal the 8th” (Aboliu la 8a), ja ha començat a internet. En aquest sentit, els webs http://repeal8.iehttp://repeal8th.ie i http://repealeighth.ie van ser registrats l'any 2016 pel bàndol pro-life i quan un cibernauta escriu l'adreça al navegador és reencaminat cap a http://thisismylife.ie, un web dels pro-life.

Malgrat les queixes dels pro-choice per la confusió que això crea entre els ciutadans a l'hora d'informar-se, segons l'IEDR, que regula el registre de dominis .ie, l'acció no incompleix cap norma i és totalment legal. El web oficial del moviment Repeal the Eighth és https://www.repealeight.ie/.

Pel que fa a les enquestes, la darrera, duta a terme per MRBI per encàrrec de l'Irish Times, revela que un 56% dels que van respondre van dir que votarien a favor d'una reforma que donés llum verd al govern de permetre l'avortament durant les primeres dotze setmanes d'embaràs.

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt