Histèria col·lectiva per a fer-se amb un pa de motlle

Histèria col·lectiva per a fer-se amb un pa de motlle Prestatges del pa dimecres al vespre / Foto: Liffey

Des que a partir de dilluns els meteoròlegs van anunciar que tot indicava que s'acostava la nevada del segle per al dijous, els consumidors van anar en massa cap als establiments comercials, sobretot els supermercats de les cadenes més conegudes, i van començar a omplir el cistell, amb un producte que ha acaparat tota l'atenció: el pa de motlle.

En aquest sentit, les imatges de les prestatgeries on hi ha el pa totalment buides van començar a aparèixer a les xarxes socials i això encara en va fer augmentar més la demanda, creant gairebé una psicosi que sense pa no es podria sobreviure. Malgrat l'esforç fet pels principals productors del ram a fi d'abastir els supermercats, no s'ha pogut fer front a la histèria col·lectiva que s'ha vist en la majoria d'establiments.

De fet, ha estat tanta la histèria pel pa, que les prestatgeries han romàs buides durant els darrers dies i és que quan entrava una nova remesa per la porta, la clientela agafava paquets de tres en tres, amb algun cas puntual en què hom agafava una safata sencera, abans que el carro del proveïdor pogués fer cap cap a la seva ubicació habitual al supermercat.

El segon producte estrella ha estat la llet i els refrigeradors que normalment estan plens d'envasos han quedat gairebé buits; només han quedat alguns envasos de llet de soja o de llet amb un extra de proteïnes, que sol ser més cara i que els consumidors amb gustos més tradicionals no veuen amb gaire bons ulls. La resta de productes han tingut un augment de demanda però els prestatges no han quedat, ni de bon tros, tan buits com els del pa i els de la llet.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt