Dalkey tindrà la primera platja nudista d'Irlanda

Dalkey tindrà la primera platja nudista d'Irlanda El Hawk Cliff de Dalkey, Comtat de Dún Laoghaire-Rathdown / Google Maps

D'aquí a unes setmanes, els amants del nudisme tindran un lloc assignat on anar després que el Dún Laoghaire County Council (terç sud del comtat de Dublin) hagi designat el Hawk Cliff, situat a la zona de Dalkey, com a platja on es podrà anar sense roba. Serà la primera d'Irlanda, on hi ha cultura de bany força estesa però que per la influència religiosa no dur banyador sempre ha estat vist com una excentricitat.

De tota manera, un portaveu del county council ha volgut remarcar que no serà una platja nudista sinó que s'hi permetrà aquesta pràctica. En aquest sentit, el lloc estarà senyalitzat amb uns rètols que informaran els visitants sobre la particularitat de la platja i que anar nu només serà delicte en cas que es creï un dany, angoixa o por a una altra persona.

Segons Pat Gallagher, de l'Irish Naturist Association, aquesta platja ja és força popular entre els nudistes de l'àrea de Dublin, que la comparteixen amb harmonia amb els que duen banyador. Tot i mostrar la seva satisfacció per la bona nova, Gallagher recorda que al Regne Unit la primera platja nudista va establir-se l'any 1975 i que en aquest camp Irlanda va molt endarrerida respecte a la resta d'Europa.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt