Shannon torna a sortir al rescat dels ramaders

Shannon torna a sortir al rescat dels ramaders Bales de farratge a l'aeroport de Shannon l'any 2013 / Foto: Shannon Airport via Twitter

Com ja va fer l'abril de l'any 2013, l'aeroport de Shannon ha volgut donar un cop de mà als ramaders que pateixen la manca de farratge i durant els dies vinents es reunirà amb representants del sector a fi de determinar quanta herba es necessita. Fa cinc anys, els 400 acres (160 hectàrees, superfície que equival a uns 160 camps de futbol) que envolten la pista de 3,5 quilòmetres, la més llarga d'Irlanda, i la zona d'estacionament d'aeronaus van generar 1.600 bales de farratge.

Així doncs, depenent de la demanda es decidirà quanta herba s'ha de tallar, avançant aquesta activitat uns mesos, que se sol dur a terme a l'estiu. Segons Niall Maloney, director d'Operacions, Shannon és un aeroport molt integrat a la comunitat local i és per això que ajudaran els ramaders de la zona a superar aquesta crisi de farratge provocada pel mal temps dels darrers mesos.

De tota manera, la situació no hauria d'arribar a l'extrem del 2013, que va ser una de les pitjors crisis que es recorden, a banda que llavors el govern va aprendre la lliçó i ja s'ha afanyat a moure fils per a importar farratge des d'altres països.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt