Un Wild Atlantic Way a l’estil del Camino de Santiago

Un Wild Atlantic Way a l’estil del Camino de Santiago El Wild Atlantic Way / Foto: Wild Atlantic Way via FB

Un cop s’ha consolidat la ruta que recorre la costa oest d’Irlanda, el Wild Atlantic Way, els responsables de Fáilte Ireland, l’ens que s’encarrega de promocionar el turisme a l’illa, ja ha començat a estudiar noves iniciatives i una d’elles seria convertir aquesta ruta panoràmica en una espècie de Camino de Santiago a la irlandesa.

De moment es farà una prova pilot al comtat de Kerry intenant unir les rutes per a senderistes conegudes com el Camí de Kerry (214 km) i el Camí de Dingle (162 km), contractant un consultor que determini quins treballs s’haurien de fer per tal d’enllaçar els dos camins. Depenent de quin sigui el resultat es podria estendre el concepte als aproximadament 2.500 quilòmetres de camins que hi ha a l’àrea d’influència del Wild Atlantic Way.

Segons la recerca duta a terme per Fáilte Ireland en mercats estrangers, les activitats a l’aire lliure i de senderisme tenen molt bona acollida, amb l’avantatge que aquest tipus de turisme no és gens estacional i això podria ajudar la indústria local a sobreviure millor els mesos de temporada baixa.

Font: Irish Examiner

Foto original

Torna a dalt