Les participants al concurs de Miss Irlanda sense bikini

Les participants al concurs de Miss Irlanda sense bikini L'acual Miss Irlanda Aoife Walsh (blau) amb guanyadores anteriors / Foto: Miss Ireland

Els organitzadors del concurs Miss Irlanda han anunciat que les 32 participants a la final de la 67a edició, que se celebrarà a Dublin el proper 19 de juliol, no hauran de desfilar en bikini. La raó principal és que es vol que les noies se sentin còmodes i sense pressió però també per la tendència en aquest tipus de concurs a valorar altres coses diferents a la bellesa física; en l'edició de Miss Món de l'any passat celebrada a Bali hi va haver certa polèmica perquè per tal de respectar les tradicions locals les noies anaven més tapades que d'habitud.

Malgrat que Irlanda no ha estat mai una gran potència en els concursos internacionals de bellesa, només ha guanyat una vegada el Miss Món amb Rosanna Davison, algunes de les guanyadores de Miss Ireland han fet una exitosa carrera com a models en l'àmbit nacional, com és el cas de Sarah Morrissey, Andrea Roche o Aoife Cogan. Qui sigui proclamada Miss Ireland 2014 participarà a Miss Món, que se celebrarà a Londres el proper mes de setembre.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/jD0P

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt