Instal·len la nova porta de fusta del Trinity College

Instal·len la nova porta de fusta del Trinity College La porta d'entrada a College Green, Dublin 2 / Foto: Liffey

Fa unes setmanes un home amb ganes de gresca va entrar amb el seu cotxe a dins del recinte del Trinity College i en ser perseguit pel servei de seguretat de la universitat i veure que la porta era tancada va decidir de sortir, literalment, travessant la porta d'accés del costat de College Green (Dublin 2).

Aquesta porta, anomenada popularment com “Great Gates”, no és un element qualsevol sinó que data del voltant del 1870, quan va reemplaçar la del 1759, i està feta de roure massís. A banda del material i l'edat, també és un símbol del Trinity atès que és per on entren tots els personatges importants que visiten la universitat.

Durant els darrers dies i aprofitant que l'accés per aquella entrada roman tancat per les obres del Luas Cross City, que a partir del 2017 passarà per davant, uns operaris han començat a instal·lar una nova porta, que és una barreja de la que hi havia abans amb parts noves en els llocs més danyats pels embats del cotxe implicat en l'incident de fa unes setmanes. El toc final serà un poliment a l'estil francès.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/lrft

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt