Un senador demana mà dura contra les gavines urbanes

Un senador demana mà dura contra les gavines urbanes Una gavina en un contenidor al centre de Dublin / Foto: Liffey

Poc abans de les vacances parlamentàries, que duraran dos mesos tot i que per justificar el salari n'hi ha que diuen que durant l'aturada fan feina a la seva circumscripció atenent els seus electors (constituency work), el senador Ned O'Sullivan, del Fianna Fáil, ha volgut recordar als ciutadans que hi ha una institució anomenada Senat i ha fet una crítica salvatge a les gavines que no el deixen dormir, titllant-les de bestioles i d'ocells carronyers.

O'Sullivan ha demanat al nou ministre de Medi Ambient, Alan Kelly, que faci alguna cosa perquè les gavines recuperin el seu instint natural i facin el que han fet sempre, és a dir, cercar el menjar al mar o la zona costanera, i evitar que es passegin impunement per zones urbanes burxant bosses d'escombraries o fins i tot atacant infants amb alguna cosa de menjar a la mà com piruletes.

Davant la mirada atònita dels seus companys a la cambra alta, O'Sullivan ha assegurat que el que deia podia semblar una broma però que era un problema molt seriós. Pel que fa als coloms el senador ha afirmat que els tolerava i que no hi tenia res en contra. 

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/lJ8-

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt