El repte del cubell d’aigua gelada se surt de mare

El repte del cubell d’aigua gelada se surt de mare Pat Kenny rebent una dutxa gelada / Foto: Youtube

De fa uns dies que l'Ice Bucket Challenge, la pràctica que consisteix en què a algú li llencin a sobre uns cubells d'aigua amb glaçons, ha començat a agafar embranzida després que alguns famosos hagin acceptat el repte i ho hagin mostrat tant als mitjans de comunicació com a les xarxes socials. L'objectiu de tant de mullader és recaptar fons per a la lluita contra la malaltia de la neurona motora.

Un dels primers a fer-ho va ser Dáithí Ó Sé, el presentador del popular concurs anual Rose of Tralee, que dilluns passat va acceptar el repte i davant de centenars de milers de teleespectadors va veure com li buidaven uns cubells d'aigua gelada sobre el seu smoking de gala. A més, com que cada persona que ho fa ha de reptar tres persones, quan ho fa un famós els tres nominats també solen ser famosos, per la qual cosa es produeix un efecte multiplicador que ja arriba arreu, fins i tot entre companys de feina.

Ahir va ser el torn del conegut comunicador Pat Kenny, que presenta el programa del matí a l'emissora Newstalk i que tornarà a les pantalles de la mà de la nova cadena de televisió UTV Irlanda. A Kenny li van buidar tres cubells d'aigua a sobre després que expliqués qui l'havia nominat, com es podia fer una donació i a qui nominava.

Per fer un donatiu de 2 euros a l'Irish Motor Neurone Disease Association es pot enviar un missatge de text amb les lletres MND al 50300 (només per a mòbils d'operadores irlandeses).

URL curta: scur.cat/5P5682

 

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt