Als festivals de música la gent s’hi deixa de tot i més

Als festivals de música la gent s’hi deixa de tot i més Unes quantes claus oblidades a Stradbally / Foto: Garda via Flickr

Un clàssic de l'estiu a Irlanda són els festivals de música durant un cap de setmana llarg amb milers d'espectadors que dormen en tendes de campanya, essent els més coneguts l'Oxegen i l'Electric Picnic. El dilluns, quan ja s'ha acabat el festival, el prat verd on hi havia la zona d'acampada és el més semblant a un lloc per on ha passat un tornado i és que la gent sembla que va a aquests llocs amb tendes, roba i objectes de poc valor i quan marxa cap a casa se n'oblida... expressament.

De tota manera, a partir del compte de la Garda a Flickr sembla que hi ha gent molt despistada que s'oblida de coses de més valor. Entre els objectes trobats a Stradbally (Comtat de Laois), on va celebrar-se l'Electric Picnic ara fa una setmana, hi ha smartphones que valen centenars d'euros, càmeres de fotos de més de 1.000 euros, guitarres elèctriques, claus de casa, claus de feina i fins i tot les claus d'un Audi i d'un Mini Cooper (foto). Alguns dels telèfons tenen la pantalla trencada o estan malmesos, molt probablement per la passió d'alguns en aquest tipus de festivals.

A fi de tornar els objectes perduts als seus propietaris la Garda ha penjat les fotos al seu compte de Flickr i demana que s'enviï un email a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb alguna prova que justifiqui que hom n'és el propietari.

Font: Herald

URL curta: scur.cat/2YF08P

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt