Màxima alerta per una bandera de la Unió Europea

Màxima alerta per una bandera de la Unió Europea Dues banderes que generen controvèrsia / Foto: Liffey

Diumenge passat la policia nord-irlandesa (PSNI) va rebre una trucada denunciant que hi havia una bandera ofensiva onejant en un pal a la paret exterior d'una casa a la població de Holywood (Comtat de Down), el lloc d'on és el conegut golfista Rory McIlroy, i com que a Irlanda del Nord el tema banderes és força delicat uns agents del PSNI van desplaçar-se fins al lloc dels fets.

Un cop arribats a la casa on hi havia la bandera van interrogar el veí, que ha explicat que durant la festa de celebració de dissabte per haver guanyat Europa la Ryder Cup –l'home és un gran afeccionat al golf- va decidir de penjar una bandera europea. La policia li va dir que havien rebut una trucada denunciant la col·locació d'una bandera que semblava àrab i que per això eren allà.

Segons aquest veí, que vol mantenir l'anonimat, li va semblar que fins i tot els dos policies tampoc sabien que aquella bandera era la de la Unió Europea i quan li van dir allò de la bandera àrab no va poder aguantar el riure; els policies tampoc. “Va ser molt bo”, afirma el veí de Holywood. Finalment el PSNI va emetre un comunicat dient que no s'havia comès cap delicte.

Font: BBC

URL curta: ves.cat/l0KS

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt