La corresponsalia d'RTÉ a Londres reobrirà al gener

La corresponsalia d'RTÉ a Londres reobrirà al gener Exterior dels estudis d'RTÉ a Montrose, Dublin 4 / Foto: informatique via Flickr

La recuperació econòmica és un fet i això es nota en gairebé tots els fronts; els que estaran pitjor són els fumadors, que pagaran 40 cèntims addicionals per paquet. Per a la resta de coses la situació comença a retornar a la normalitat i ara s'ha anunciat la reobertura de la corresponsalia a Londres que la televisió pública RTÉ va tancar, entre fortes crítiques i amb la dimissió del corresponsal Brian O'Connell, el setembre del 2012.

De moment encara no se sap qui serà el nou titular de la plaça, que hi començarà a treballar al gener. La feina implicarà de fer televisió, ràdio i escriure al web de la cadena sobre temes socials, polítics i econòmics. El ministre d'Afers Estrangers, Charlie Flanagan, ha mostrat la seva satisfacció puix que és una notícia molt positiva, tant per a la comunitat irlandesa a la Gran Bretanya com per als teleespectadors de la República.

De tota manera no es llençarà la casa per la finestra i se seguirà el model de gestió de la corresponsalia de Washington, és a dir, que es filarà molt prim en la despesa i qui ocupi la plaça ho farà tot, a excepció d'un càmera que serà contractat de manera esporàdica quan sigui necessari. La seu física serà a l'ITN, una empresa que produeix continguts per a televisions de tot el món.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/l-ds

Foto original

Torna a dalt