Nou llagostes alliberades per un comando animalista

Nou llagostes alliberades per un comando animalista Les llagostes alliberades a Clontarf, Dublin 3 / Foto: NARA via FB

El restaurant xinès Ka Shing, situat a Wicklow Street (Dublin 2), va patir l'acció d'un grup d'activistes de la NARA (National Animals Rights Association) que divendres passat, cap a les vuit del vespre en hora punta pels sopars, van entrar al local i mentre uns distreien el personal fent veure que volien una taula uns altres van anar cap a la peixera on hi havia els crustacis.

En total van emportar-se nou llagostes i un cop al carrer van desplegar alguns rètols de l'organització. Quan els treballadors van adonar-se de la situació van intentar recuperar la mercaderia però no van reeixir. Posteriorment les llagostes van ser alliberades a la zona de Clontarf (Dublin 3) i com sol passar en aquest tipus d'accions, la NARA ha penjat fotos i un vídeo (a sota) de tot l'episodi a la xarxa.

Segons Laura Broxson, una de les fundadores de la NARA, la Garda els ha informat que la seva acció ja ha estat denunciada i que podria tenir conseqüències penals. Malgrat tot, Broxson ha assegurat que no se'n penedeixen i reafirmen el seu compromís en la defensa dels animals tot i que en principi no tenen intenció de tornar a fer cap acció semblant en un futur proper.

URL curta: ves.cat/mdN9

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt