Vint-i-quatre hores al dia de bogeria per uns dònuts

Vint-i-quatre hores al dia de bogeria per uns dònuts El "drive thru" de Krispy Kreme a Blanchardstown, Dublin 15 / Foto: Krispy Kreme via Twitter

Des que dimecres de la setmana passada la cadena de locals de venda de dònuts Krispy Kreme va obrir al centre comercial de Blanchardstown (Dublin 15) la vida dels veïns de la zona ha estat un autèntic malson durant les 24 hores del dia. L'establiment, que és el primer d'aquesta cadena britànica que obre a Irlanda i que ha creat 120 llocs de treball, ha estat un punt d'atracció per als amants dels dònuts, que aprofitant que no tanquen, hi van a qualsevol hora.

En un primer moment el problema va ser l'aglomeració de centenars de clients fent cua a l'exterior, tant els que hi van anar a peu, blocant la vorera, com els que hi van anar amb cotxe fent servir el “drive thru”, és a dir, el servei en què no cal baixar del cotxe, a l'estil del McAuto: es passa comanda, es paga, es passa pel costat de la finestreta i es recull el que s'hagi demanat.

Per si no n'hi hagués prou amb les aglomeracions, ara la cosa s'ha agreujat perquè entre els que fan cua amb el cotxe s'ha posat de moda tocar el clàxon, independentment de l'hora que sigui, i evidentment, si és durant la nit, la qualitat de vida dels veïns se'n ressent. Així doncs, mitjançant un comunicat, Krispy Kreme ha pregat als clients d'abandonar aquesta sorollosa pràctica i ha demanat disculpes als veïns per les molèsties, assegurant que és una minoria la que ho fa.

A més, el comunicat informa que s'han posat a disposició dels gestors del centre de comercial a fi de minimitzar els problemes de trànsit i pel que fa als clàxons, Krispy Kreme ha avançat que durant els dies vinents s'erigiran uns rètols demanant als clients del “drive thru” de no fer soroll innecessari i de respectar els veïns. D'altra banda, alguns residents ja s'ha agrupat via xarxes socials i demanaran un canvi a l'horari d'obertura; de moment ja s'ha presentat una queixa al Fingal County Council, l'administració local de la zona.

ACTUALITZACIÓ: Krispy Kreme ha anunciat que el "drive thru" romandrà obert de les 6h00 fins a les 23h30. 

Font: Newstalk

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt