Dimarts vinent, pintes a 7 cèntims en un pub de Cork

Dimarts vinent, pintes a 7 cèntims en un pub de Cork El pub The Oval de Cork / Foto: The Oval via FB

Que un pub faci cent anys no passa cada dia i és per això que The Oval, tota una institució de Cork situada a la cantonada entre South Main Street i Tucker Street, ho celebrarà dimarts vinent servint pintes a 7 cèntims, és a dir, el mateix preu que quan va aixecar la persiana per primera vegada el 1918, un any que també marcarà l’hora d’inici de l’aplicació de la tarifa commemorativa: les 19 hores i 18 minuts.

Segons ha explicat Shane Noonan, que treballa en aquest pub des de fa quatre anys, s’espera una gran afluència de gent, fins i tot amb una llarga cua a la porta, però com que l’establiment és molt petit, no hi haurà personal extra, només els quatre treballadors de sempre i un vigilant a l’entrada controlant la massa assedegada.

De moment, la reacció a les xarxes ha estat enorme i la notícia s’ha fet viral, per la qual cosa, molt probablement hi haurà clients que es quedaran sense la pinta a preu centenari perquè quan s’acabin els barrils destinats a aquesta promoció, que s’espera que ragin durant una hora, es tornarà a aplicar la tarifa habitual.

La cervesa que serviran serà de la marca Beamish, tota una icona de la indústria a Cork que des del 1792 fins al 2009 va tenir una fàbrica just davant de The Oval, la Beamish and Crawford. Actualment, la Beamish es continua fent a la ciutat però en una fàbrica operada per la multinacional Heineken.  

Font: Irish Examiner

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt