Una perruqueria de Portlaoise prohibeix els pijames

Una perruqueria de Portlaoise prohibeix els pijames Interior de l'Style Bar de Portlaoise / Foto: Google

Tot i que no és una pràctica gaire estesa, hi ha gent que no es treu el pijama ni quan surt de casa i fa diverses activitats quotidianes abillada amb aquest element de vestir més propi de quan hom va a dormir o d’estar per casa, això sí, sempre combinant-lo amb unes sabatilles a quadres, les típiques de iaio.

Històricament, un dels llocs més habituals on la gent va amb pijama són les oficines de Benestar Social, puix que sol ser gent que no treballa i no té res a fer, i com que en alguns llocs la cosa ha sortit de mare, hi ha hagut oficines on s’ha hagut de penjar rètols demanant una mica de decòrum.

De tota manera, sembla que la pràctica va in crescendo, ara també fora de les oficines de Benestar Social, i durant els darrers dos anys la perruqueria que David Finn té al centre de Portlaoise (Comtat de Laois), anomenada Style Bar, havia esdevingut una cosa molt semblant a una festa de pijames, fins al punt que, ara, ha prohibit l’entrada a la clientela que hi vagi amb aquesta mena de roba.

Segons Finn, la paciència se li va acabar el dia de Sant Patrici, el típic festiu per a fer el ronso i no dutxar-se ni canviar-se, quan va veure que tres de les cinc persones que hi havia assegudes al sofà de l’establiment duien pijama. De moment i pel que es veu a les respostes que fan a l’anunci que Finn va escriure a Facebook, sembla que la prohibició ha tingut una molt bona acollida i fins i tot n'hi ha que demanen que la croada antipijama s’estengui cap a altres establiments comercials o llocs públics.

Una de les raons principals per les quals Finn no vol gent amb pijama a la seva perruqueria, aspecte estètic a banda, és la manca d’higiene i és que segons aquest perruquer de Portlaoise, molts dels que van amb pijama duen els diners sota la roba interior, fet que suposa que cobrar faci una mica de fàstic.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt