October Bank Holiday Weekend sense límit de velocitat

October Bank Holiday Weekend sense límit de velocitat Missatge de la Garda demanant precaució / Foto: Liffey

Com cada any, el darrer dilluns d’octubre és festiu -l’October Bank Holiday- i durant aquests caps de setmana llargs, aprofitant el dia extra, molta gent es desplaça per la xarxa viària, havent-hi molt més de trànsit que no pas en un altre cap de setmana de dos dies i és per això que la Garda augmenta els controls, tant d’alcoholèmia com de velocitat; en aquest segon cas, també hi ha les càmeres de l’operador GoSafe, que fan fotos als qui pitgen l’accelerador més del compte.

De tota manera, sembla que les càmeres de GoSafe funcionaran però no enviaran la informació a la Garda durant el Bank Holiday Weekend perquè els treballadors de l’empresa han anunciat una vaga de tres dies… els tres dies del Bank Holiday Weekend, de dissabte a les nou del matí fins a dimarts a les nou de matí. Així doncs, hi podria haver barra lliure per als Fittipaldis de la xarxa viària.

Segons ha explicat Brendan Carr, del sindicat Siptu, l’empresa ha ignorat reiteradament les demandes dels empleats, que treballen en torns d’onze hores, sense disposar de cap lavabo i no podent deixar la furgoneta per motius de seguretat. El mes passat ja van fer un dia de vaga però sembla que la direcció de GoSafe es fa l’orni, per la qual cosa ara hi tornen amb més força.

Per la seva banda, la Garda ha afirmat que analitzen la situació i depenent de com acabi la disputa, prendran les mesures corresponents. El contracte de GoSafe amb la policia estipula que han de proveir un mínim de 90.000 hores anuals de control en 1.031 punts diferents.

Font: The Irish Times   

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt