El McDonald’s sucumbeix a la creixent febre vegetariana

El McDonald’s sucumbeix a la creixent febre vegetariana El McDonald's de Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

És tota una icona de l’hamburguesa feta de carn, amb noms mundialment coneguts com Big Mac o McNuggets, però sembla que McDonald’s, la cadena de menjar ràpid per excel·lència, també ha sucumbit a la tendència que comença a imposar-se arreu del món i a partir del dos de gener vinent, els establiments d’Irlanda i del Regne Unit oferiran la possibilitat de demanar un menú totalment vegetarià.

La nova oferta ha estat acreditada per la Vegan Society, tota una autoritat en la matèria, i és fruit de l’estudi que McDonald’s ha fet de les comandes de la seva clientela. En aquest sentit, segons Thomas O’Neill, cap de Marketing Alimentari de la cadena a Irlanda i el Regne Unit, durant els darrers dotze mesos hi ha hagut un augment del 80% del nombre de clients que demanen algun producte vegetarià.

Així doncs, com a empresa que vol satisfer les necessitats de la seva clientela i alhora estar a l’aguait de les noves tendències i pautes de consum, ara oferiran menús complets vegetarians, tot i que es podrà demanar un producte d’aquesta classe per separat.

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt