La nova normalitat duu el servei de taula al McDonald’s

La nova normalitat duu el servei de taula al McDonald’s El McDonald's de Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

La multinacional nord-americana i icona del menjar ràpid McDonald’s va fer ahir un dels darrers passos en la seva reobertura esglaonada permetent de nou que la clientela mengi als seus locals i és que, tot i que a can Big Mac ja fa setmanes que tenen uns quants McAuto oberts -amb unes cues d’escàndol durant els primers dies que van obligar la Garda a posar una mica d’ordre- i un servei de restaurant de menjar per a emportar-se, fins ahir dilluns no es podia consumir res dins dels locals.

De tota manera, com en moltes altres coses del dia a dia, la pandèmia de la Covid-19 ha dut una nova normalitat als trenta-dos establiments de McDonald’s que ahir van tornar a permetre que els comensals romanguessin al local per a degustar les delicatessen la casa, incloent-hi el vaixell insígnia de la franquícia a Irlanda: el local situat al comercialíssim Grafton Street (Dublin 2), que és el més popular de tota l’illa.

En aquest sentit, el menjar es demanarà a la caixa -com fins ara-, via aplicació mòbil o mitjançant un terminal amb pantalla tàctil però el canvi radical serà que hi haurà un servei de taula amb cambrers que duran la comanda fins al lloc on segui que l’hagi feta. Amb tot, per ara McDonald’s opera amb un menú reduït malgrat que, òbviament, no hi manquen els seus productes estrella, com el Big Mac, les patates fregides o els Chicken McNuggets.

Una altra novetat, d’obligat compliment seguint les directrius de l’autoritat sanitària, serà de deixar les dades de contacte, una acció que podrà fer-se escanejant un codi QR amb el mòbil o anant al web de McDonald’s i introduint unes dades que apareixeran al tiquet de cada taula. A més, es demanarà a la clientela d’emprar gel desinfectant i de seguir les instruccions de seguretat instal·lades als locals, sobretot amb relació al manteniment d’una distància mínima entre grups diferents.

Font: RTÉ

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt